Vind ons hier
Seconddesk
Hendrik Consciencestraat 56
2800 Mechelen
Laat je horen via
Volg ons via

Heb je een vraag, project of idee?

Elke klik ontstaat door een eerste contact.

T: 0485 46 12 64

Op uw gezondheid & op onze deugd

28 januari 2019

De feestdagen liggen al even achter ons, maar wij verwelkomen het nieuwe jaar graag nog eens luid en duidelijk! We kijken uit naar alle boeiende samenwerkingen die ons te wachten staan in 2019. En blikken met evenveel plezier terug naar...

Op uw gezondheid & op onze deugd

28 januari 2019

De feestdagen liggen al even achter ons, maar wij verwelkomen het nieuwe jaar graag nog eens luid en duidelijk! We kijken uit naar alle boeiende samenwerkingen die ons te wachten staan in 2019. En blikken met evenveel plezier terug naar...

Onroerend Erfgoedprijs

Tijdens de uitreiking van de 'Onroerend Erfgoedprijs 2018' werd het nieuwe campagnebeeld voor 2019 gelanceerd. Een collage waar zowel landschap, monument als archeologie een plek in verdient. Zwart/wit foto's gecombineerd met sterke kleuren zorgen voor een levendig eindresultaat.

Atelier Per Twee - Bibliotheek Sint-Gillis
Atelier Per Twee - Wintermagie Tienen

De bib van Sint-Gillis

Een nieuw interieur werd gevolgd door een frisse huisstijl met kleurrijke signalisatie zodat iedereen zijn weg terug zou vinden. Een brochure met het bib-reglement en verschillende flyers en posters om nieuw en oud te verwelkomen.

Wintermagie in Tienen

Dankzij het rijkgevulde Wintermagie-programma bruiste de Tiense binnenstad het hele eindejaar als nooit tevoren. Een even rijkgevulde illustratie nodigde haar inwoners uit om mee te vieren.

Het beste van 2018

31 december 2018

2018 was een jaar vol leuke opdrachten, waaronder: een logo voor de eerste museumnacht in Mechelen, een nieuwe huisstijl voor gemeenschapscentrum Nohva, het campagnebeeld voor de onroerend erfgoedprijs, een logo voor de sociale kruidenier van Leuven, flyers voor Kinderkost, een nieuwe huisstijl voor de bib van Sint-Gillis en we eindigden met een vrolijke campagne voor de eindejaarsfestiviteiten in Tienen... Allemaal projecten met een hart. En in 2019 wordt het alleen maar leuker!

Een nieuwe start

1 augustus 2018

De aanloop naar iets nieuws maakt je vaak nostalgisch.
Na 3 jaar af te wisselen tussen Sofie en mijn eigen huiskamer en nog eens 3 jaar in ons eigen kantoortje van het Oh! verhuisde Atelier Per Twee deze zomer naar de coworkplek ‘seconddesk’ aan het station van Mechelen.
Bijzonder blij zijn we met deze nieuwe start!
Al maakt het vullen van dozen en het afscheid nemen van het vertrouwde dat je jezelf weleens afvraagt waarom je ook alweer wou vertrekken.
Het antwoord op die vraag: omdat afwisseling van spijs doet eten!
Nieuwe omgeving + nieuwe mensen = nieuwe wind, wat eigenlijk altijd deugd doet!
Een fris briesje dat binnenkort hopelijk ook zichtbaar wordt op onze portfolio-pagina!

Project in de kijker: NOHVA

2 mei 2018

Het gemeenschapscentrum van Neder-Over-Heembeek was toe aan iets nieuw. Wij ontwikkelden voor hun een nieuwe huisstijl. Het concept: bonte vlakken die naar hartelust gecombineerd kunnen worden. Voor het logo vormen ze een vogel. Net zoals de vorm van Neder-Over-Heembeek zelf. Geen toeval.

De kleurrijke vlakken worden gecombineerd tot allerlei illustraties die papier en beeldscherm opleuken. Ondertussen werken we vlijtig verder aan briefpapier, groetenkaart, enveloppes enz... En GC Nohva kan zelf aan de slag met een template die wij ontwikkelden voor hun magazine.

Dit project gaat nog lang nazinderen!

We staan niet stil

25 april 2018

Net als onze opdrachtgevers. Zo gaat Kidz On Wheelz dit jaar maar liefst 3 keer door. Stad Mechelen moedigt eigenaars aan om hun kade op te frissen. En Vilvoorde telde al zijn speeltuinen en die staan nu op een handige kaart.